Puterea masculină
martie 23, 2021 De admin 0

Cum poti să-ți păstrezi puterea masculină?


Cuprins:

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Iata ce m-a motivat sa adopt un stil de viata sanatos!

Secretul despre cum am scapat de candidoza vaginala

Volupta+ for women, nu doar pentru plăcere!

Sănătatea Femeii-Programul Antiinflamator

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Este cunoscut faptul că în cămăruțele monarhilor din China antică, în afară de soția principală se mai aflau alte 39 soții secundare și 81 de concubine. Pentru a-și păstra maiestatea corpului și a duhului, monarhii foloseau uleiuri miraculoase și vindecătorii pregăteau fitocomprese speciale, datorită cărora bătrânii recâștigau puterea și durerea pleca de la ei.

Rețetele medicinii orientale:

Din vechime, unul dintre simbolurile principale ale puterii și maiestății cezarului chinez, denumit de vasali Fiul Cerului, a fost un harem mare. Scopul a fost de a arăta și a demonstra puterea sexului masculin, calitate necesară a domnitorului în cadrul cultului „cezarul sfânt”.

O dinastie înlocuia o altă dinastie, au trecut mii de ani. Dar un lucru a rămas neschimbat. Cezarul a avut întotdeauna un harem  mare. Informațiile privind numărul de soții și concubine diferă în funcție de diferite surse, dar este general acceptat faptul că în afară de soția principală, Fiul Cerului a avut alte 39 de soții secundare și 81 de concubine.

Cezarii chinezi bătrâni au fost cunoscuți prin mărimea duhului lor și a maiestății corpului, ceea ce a fost sprijinit în mare măsură datorită secretelor vindecătorilor orientali. Cu ajutorul plantelor, decocturilor, uleiurilor și fitoconpreselor au ajutat cezarii cu privire la îngrijirea puterii lor  masculine până la adânci bătrâneți. Astăzi aceste secrete sunt în mare măsură descoperite și modurile de păstrare a puterii masculine sunt acum accesibile publicului. Unul din preparatele cele mai eficiente sunt fitocompresele speciale, absorbantele pentru bărbați cu plante medicinale. Datorită acțiunii plantelor se restabilește puterea masculină, se recâștigă energia și rezistența ce păreau a fi demult dispărute.

TianDe a combinat secretul medicinii tradiționale orientale cu cercetările științifice moderne și a creat un produs de igienă eficient „Secretul camerelor imperiale”, care permite bărbaților să renască în trup și suflet. Puterea cezarului și puterea plantelor este acum disponibilă fiecărui bărbat.

 

probleme-cu-a-doua-inima-a-barbatului-web
probleme cu a doua inima a barbatului

Probleme cu „a doua inimă a bărbatului“ Riscul paște pe fiecare al treilea bărbat!

Este necesară o atenție sporită atunci când veți observa:

  • arsuri la perineu sau la nivelul uretrei;  
  • necesitatea frecventă de a urina;
  • erecție nocturnă de lungă durată;
  • ejaculare accelerată;
  • oboseală generală ridicată;
  • depresie, nervozitate crescută;
  • potență redusă.

În cazul în care veți observa cel puțin unul din semnele specificate mai sus, este un motiv serios de a contacta medicul dvs. Tamponul este un produs de igienă care se recomandă a fi folosit împreună cu tratamentul stabilit.

Prostata este unul din cele mai importante organe ale tractului genital masculin, denumită adesea a doua inimă a bărbatului. Prostat produce așa numita plasmă seminală, adică componenta spermei responsabilă de procesul de erecție, și participă la producerea hormonilor. În cazul unei infecții a prostatei, toate aceste funcții sunt perturbate într-un oarecare fel și bărbatul resimte senzații fizice neplăcute dat și un disconfort psihic.

Stresul, stilul sedentar de viață, consumul excesiv de alcool, supraponderalitatea și o viață sexuală neregulată sunt factori care pot produce probleme. Statisticile arată faptul că în ultimii ani, problemele masculine apar la o vârstă din ce în ce mai mică – pot interveni chiar în cea mai productivă perioadă la vârsta între 25 și 45 de ani.

Atentie!!! Riscul ridicat este expus la fiecare al treilea bărbat.

Cum puteți ajuta organismul dvs.? Înainte de toate nu neglijați prevenirea. Un stil de viață sănătos și produse auxiliare precum fitocompresele, ceaiurile speciale pentru bărbați și alte mijloace vă vor ajuta să preveniți eventualele probleme.

Absorbante-pentru-sanatatea-barbatilor-„Secretele-camerelor-private-ale-imparatului”
Absorbante pentru sanatatea barbatilor „Secretele camerelor private ale imparatului”

 

Absorbant pentru bărbați „Secretul camerelor imperiale, produs de igienă eficient

Produsul conține o fitocompoziție care:

  • sprijină restabilirea puterii masculine;
  • sprijină o microfloră sănătoasă și menține confortul;
  • îmbunătățește microcirculația sângelui.

Absorbantul pentru bărbați „Secretul camerelor imperiale” este un produs de igienă eficient, care redă bărbaților senzația de înflorire a tuturor forțelor!

Absorbantul conține un strat special de plante compusă din plante alese folosite în medicína chinezească, clorhexidină și camfor. Plantele din compoziția fitocompresei au proprietăți antibacteriene și antivirus. Funcționează pe principiul compresei și au influență benefică asupra corpului bărbătesct și a „celei de-a doua inimi a bărbatului”.

 

Programul „Sănătatea bărbatului“ de la TianDe are acțiune pozitivă asupra „cele de-a doua inimi a bărbatului“

1. Absorbant pentru bărbați „Secretul camerelor imperiale

Conține fitoncide, sprijină păstrarea confortului și menținerea unei microflori favorabile.

Cod: 60148, 1 buc

2. Ulei cosmetic pentru masaj „ Secretul camerelor imperiale “

Conține un complex unic de extracte naturale și uleiuri. Hrănește pielea și îmbunătățește flexibilitatea acesteia. În combinație cu masajul stimulează microcirculația.

Cod: 30121, 10 ml

3. Fitoplasture cosmetic pentru corp Yaoshen Forte

Extracte de plante care sprijină netezirea și tonifierea pielii. Uleiurile esențiale sprijină încălzirea pielii, îmbunătățesc microcirculația sanguină în zona aplicării.

Cod: 30111, 2 buc

4. Ceai de plante cu pufuliță și potentilla palustris pentru bărbați

Plantele din compoziția acestui ceai au efect pozitiv asupra organismului masculin. Oferă sprijin și întărire, participă la reducerea riscului de îmbolnăvire a organelor genitale masculine.

Cod: 123918, 30 pliculețe a câte 1,5 g

5. Ceai de plante cu pufuliță și melisă pentru bărbați

Plantele din compoziția acestui ceai sprijină refacerea rapidă a puterii, menținerea potențialului energetic și fizic.

Cod: 123919, 30 pliculețe a câte 1,5 g

6. Chiloti cu turmalina pentru barbati

Efectul acţiunii chiloţilor cu turmalină, constă în faptul că biorazele generate de aceştia, penetrând celulele organismului, cauzează rezonanţa moleculelor de apă, astfel se îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în regiunea lombară şi în organele genitale, normalizând activităţile lor. Cresc forţele naturale ale organismului, care ajută la combaterea diabetului zaharat şi hipertensiunii arteriale.

Fiecare bărbat dorește atingerea unei vieți din plin și fericite. Datorită cui va fi viața plăcută în toate aspectele? Bineînțeles datorită sănătății!

Corporația TianDe a creat Programul „Sănătatea bărbatului”, cuprinzând câteva produse unice, care vor ajuta la menținerea unui spirit și corp fierbinte la fiecare vârstă.

Noutatea programului este absorbantul pentru bărbațiSecretul camerelor imperiale – produs de igienă eficient cu fitoncide din plante. Datorită acțiunii componentelor active se recâștigă puterea masculină, se redescoperă energia și rezistența.

 

Programul „Sănătatea bărbatului”

Programul „Sănătatea bărbatului”
Si daca inca nu esti membra al grupului de facebook „Sanatatea intima a Femeii”, o poti face dand click pe acest link si trimitand cererea ta pe care o voi aproba:

https://www.facebook.com/groups/sanatateaintimaafemeii

Multa sanatate!

Iordache Mady

DACA TI-A PLACUT ARTICOLUL, DA-I UN SHARE!