Despre-noi-health-tiande

Despre noi

Mady Iordache este numele meu, sunt proprietara acestui site si consultant al brandului #tianDe.

De ce am inceput aceasta afacere?

Dupa cum e si normal, experienta pe care am avut-o utilizand produsele tianDe. Dintotdeauna mi-au placut produsele naturale, si chiar mi-am dorit sa am un plafar sau ceva magazin naturist.

Asa se face ca in ianuarie 2018, am folosit prima data absorbantele tianDe. Din prima luna de folosinta efectul a fost unul WOW ‼️ Bufeurile specifice premenopauzei au disparut ( desi le aveam de aproximativ 5 ani), asa incat am putut purta o pereche de pijamale mai groase, pe care nu le mai purtasem in tot acest timp, si n-a mai trebuit sa-mi schimb in timpul noptii pledul, cu unul mai subtire. Tot atunci am observat imbunatatirea muschiului kegel.

De asemenea, imediat dupa folosinta si apoi la cateva luni, am trecut prin ceea ce atunci nu stiam atunci ca asa se numeste, si anume, „criza vindecarii”, care s-a manifestat prin tot felul de neplaceri cauzate de candidoza vaginala, dar la un nivel mult mai mare de manifestare pana atunci. Mai tarziu mi-am dat seama ca asa se intampla cand corpul incepe sa se vindece pe calle naturala.

Toate acestea le-am pus cap la cap doar dupa o luna de folosinta‼️❣️

Povestind cu cea care mi-a oferit produsele, efecetele acestor absorbante, am aflat ca sunt multe femei care au avut surprize bune, de tot felul, cu aceste absorbante, chiar ca unele femei au putut sa ramana insarcinate si ca afectiunile ginecologice s-au rezolva cu aceste produse.

Toate aceste produse naturale, aceste absorbante fito-comprese, sunt fabricate din extracte vegetale, folosind retetele stavechi ale medicine traditionale chineze, facute din bumbac pur, care lasa pielea sa respire, si nu pastreaza umezeala.

Am aflat ca exista un:

ce tin de SANATATEA FEMEII, care contin aceste absorbante, ceaiuri si plasturi de detoxifiere, ulei de masaj, care ajuta la vindecarea mult mai rapida si sigura a bolilor intime ale femeii!

Produsele tianDe sunt fabricate dupa retete vechi chinezesti si tibetane, in acord cu nano tehnologii, produse ce folosesc ingredinte din plante naturale, cultivate in muntii Altai (munte de aur), si culese in anumite perioade, uscate la anumite temperaturi, numai bune de extras cele mai tari esente din ele.

 

despre-noi-health-tianDe

 

De ce sa alegi produsele TianDe?

TianDe unește cosmetica și farmaceutica, crescând semnificativ eficiența produselor. Componentele active sunt într-un procent de până la 20%, echivalând cu produsele profesionale.

TianDe folosește ingredienți naturali precum: grăsime și piele de șarpe, placentă de oaie, icre roșii, mucilagiu de melc, alge marine, palcenta de oaie, pudră de perle, proteine din mătase și extracte din peste 50 de plante (ginseng, ghimbir auriu, shou wu, lingzhi, angelică chinezească, luminită de seară, aloe vera, etc)

Rețetele vechi ale medicinei chinezești, tibetane și altaice – ce și-au dovedit eficacitatea milenii la rând – sunt pilonii de bază ai produselor TianDe. Acestea se îmbină cu cele mai noi tehnologii și descoperiri din cosmetică.
Calitatea produselor este confirmată de certificatul internațional ISO 9001-2000.

Corporația TianDe a lansat serii diverse de produse cosmetice pentru satisfacerea cerințelor fiecărei categorii de vârstă astfel încât, de-a lungul anilor, să prelungească și să mențină frumusețea naturală a întregului organism.

Indiferent că îți dorești să ai grijă de tine și de familia ta sau cauți un partener de afaceri, #tianDe este ceea ce cauți.

 

www.health tiande.com despre noi

 

Multa sanatate!

Mady